VSEBINSKI IN VPLIVNOSTNI MARKETING
Vsebinski marketing za socialna omrežja

Prepričajte kupce s pravimi vsebinami

Sodelujte z ustvarjalnimi talenti in influencerji, ki bodo vašo blagovno znamko kredibilno približali ciljni publiki, do katere sami ne morete.

Sodelujte z več kot 100 influencerji in strokovnjaki na vseh področjih.

Moda in stil Moda in stil
Make-up Make-up
Recepti in prehrana Recepti in prehrana
Gibanje in šport Gibanje in šport
Naredi sam (DIY) Naredi sam (DIY)
Energetika Energetika
Ekonomija in finance Ekonomija in finance
Osebni razvoj Osebni razvoj
Tehnologije Tehnologije
Dom in vrt Dom in vrt
Zdravje in farmacija Zdravje in farmacija
Potovanja Potovanja
Zabavne vsebine Zabavne vsebine
Starševstvo Starševstvo
Avtomobilizem Avtomobilizem
Ostalo... Ostalo...

Oblike vsebin:

E-knjige E-knjige
E-novice E-novice
Video vsebine Video vsebine
Infografike Infografike
Blogi in članki Blogi in članki
Družbena omrežja Družbena omrežja

Uspeh = zanimive vsebine + primerni mediji + kredibilni strokovnjaki + merjenje in analize!

Usmerjenost na rezultate

Vsebinski in vplivnostni marketing ter družbeni mediji prinašajo želene rezultate samo, če imate dobro strategijo s konkretnimi postavljenimi cilji in načini merjenja.

Za vašo blagovno znamko sestavimo najboljšo ekipo za pripravo vsebin in vam pomagamo najti najbolj primernega, kredibilnega influencerja. Na podlagi analize preteklih rezultatov, panoge in konkurence, določimo cilje in aktivnosti za njihovo doseganje.

Zagotavljanje kakovosti by Futura

Ne tvegajte z začetniki, ki vas bodo pustili na cedilu. Za vas smo izbrali preverjene ustvarjalce vsebin, ki bodo lahko najbolje izpolnili vaše zahteve.

Pri dolgoročnem sodelovanju bomo poskrbeli za usklajevanje ustvarjalcev, nadzor kakovosti vsebine in celotnega plana ter optimizacijo glede na rezultate spletne analitike.

Naredite prvi korak do večjega vpliva na spletu in boljših rezultatov

Vpišite svoje podatke in okvirne želje. V kratkem se vam bomo oglasili in skupaj bomo našli načine, kako vam lahko pomagamo.

Kakšni so vaši cilji?

Lahko shranimo vaše podatke? Natančnejša pojasnila in politika zasebnosti je opisana tukaj.

 
SPAR
McD
MKGP
Perutnina
Dana
American
 

Pogosta vprašanja

Kakšen je cenik vsebin?

Cena sodelovanja z ustvarjalci vsebin je odvisna od obsega dela, tipa vsebine in zahtevnosti projekta. Pričakujete lahko, da bodo dolgoročni projekti cenejši od kratkoročnih, da bodo znani influencerji in profesionalni tekstopisci za svoje delo računali več kot mladi talenti in da bodo strokovni projekti dražji od lifestyle vsebin. Znane influencerje pa bo zanimalo tudi, ali bodo pripravili vsebino za vaša družabna omrežja, ali pa jo bodo objavili na svojih družabnih omrežjih (t.i. “product placement”).

Podobno obravnavamo storitev Futurinih strokovnjakov, ki vam bodo pomagali pripraviti uspešno strategijo, vam zagotavljali kakovost končnih izdelkov, analizirali rezultate in nase prevzeli celotno operativno vodenje ustvarjalcev vsebin.

Kdo so ustvarjalci vsebin?

Sodelujemo s številnimi strokovnjaki z različnih področij in industrij od prehrane, mode, financ, avtomobilizma, športa, opreme za dom, farmacije, zdravja, … Celotno ekipo odlikuje poznavanje stroke, digitalnega marketinga in smisel za pripravo vsebin.

Glede na vaše potrebe in cilje bomo sestavili optimalno obliko digitalnih strokovnjakov, piscev, snemalcev in oblikovalcev, ki so bodo za cilj zadali doseči vaše poslovne cilje.

Kdo so influencerji?

Influencerji ali influencerji so posamezniki, ki so si z učinkovito uporabo družbenih medijev in poznavanjem posameznih področij kot so na primer moda, avtomobilizem, kuhanje, šport, … pridobili obsežno (spletno) publiko, ki spremlja in se vpleta v vse njihove objave in ki, kar je najpomebnejše, verjame njihovim priporočilom. Povežite se s primernimi influencerji in nagovorite ciljno publiko, do katere sicer ne bi mogli priti. Ne poznate influencerjev na vašem področju? Pomagali vam jih bomo najti!

Kakšne rezultate lahko pričakujem od vsebinskega marketinga?

Na začetku bomo skupaj določili merljive cilje in vseskozi spremljali njihovo realizacijo. Rezultati so odvisni od števila in intenzivnosti izbranih aktivnosti, od kadrovskih in finančnih sredstev ter od dogajanja v panogi.

Vse aktivnosti analiziramo preko spletne analitike in njihovo nadaljnje izvajanje prilagajamo vmesnim rezultatom. Na ta način smo pri naročnikih dosegli tudi več kot 400 % povečanje vpletenosti (engagement), več kot 50 % povečanje deljenj objav, višjo stopnjo konverzije. Omenjeni uspehi so pripomogli k doseganju poslovnih ciljev, kot so povečanje prodaje, prepoznavnosti, ugleda in zvestobe kupcev.

Kako običajno potekajo projekti vsebinskega marketinga, PR ali upravljanja družabnih omrežij?

Po tem ko na tej spletni stran oddate svoje povpraševanje, vas bo v najkrajšem možnem času poklical strokovnjak iz agencije Futura. Na podlagi vaših ciljev bo pripravil ponudbo in vas povezal s primernimi ustvarjalci vsebin in influencerji.

Če želite z vsebinskim marketingom žeti uspehe, bomo za vas pripravili tudi predlog sodelovanja, ki vam bo prinesel navdušujoče rezultate. Na delavnici ali dveh vam bodo na voljo naši najboljši strategi za PR, digitalne vsebine in analitiko. Za vas bomo opravili analizo konkurence, pripravili strategijo, izdelali načrt nakupne poti na spletu in pripravili mesečni plan vseh aktivnosti vsebinskega marketinga. Potem bomo pripravili še natančen brief za ustvarjalce vsebin in nadzorovali njihovo delo. Ko bodo vsebine pripravljene, jih boste vi pregledali ter odobrili objavo ali pa predlagali želene popravke.

V primeru dolgoročnega sodelovanja bomo ves čas analizirali rezultate in v skladu z uvidi izboljševali vsebino. Za vas bomo koordinirali delo vseh ustvarjalcev vsebin in influencerjev, ter poskrbeli za objavo na družabnih omrežjih ali zakup v medijih.

Nismo odgovorili na tvoje vprašanje?

Piši nam na agency@futura.si